Tocanita de cartofi cu pui si masline

de Lorra in Pui, 7 Oct 2012 | 5684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 500 gr. piept de pui
  • 300 gr. masline negre
  • 2 morcov
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 250-300 gr.rosii in bulion
  • patrunjel
  • sare si piper (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu pui si masline:

Se pun la calit ceapa, morcovul si ardeiul gras, tocate.

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete, dupa care se pun peste legumele calite si se adauga apa cat sa-i acopere.

Pieptul de pui taiat cubulete, se caleste in putin ulei si se adauga in cratita dupa ce cartofii au fiert, tot atunci se adauga si rosiile tocate marunt.

La final se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se pune patrunjelul tocat si maslinele intregi.

Se mai lasa 5 min. si se da de pe foc.

 

TIPS-URI

1

Pentru varianta fara prajeala, totul se fierbe (legumele si pieptul de pui).

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu pui